Duitse herder kennel

       Von Juvenisty     

Duitse herder kennel

     Von Juvenisty     

Uw tekst hier

Ons Team

We zullen ons eerst even voorstellen wij zijn Debby & Dennie in het midden Romy van de Ramonjahoeve onze stammoeder van onze Kennel. In 2008 zijn wij bij elkaar gekomen en hebben eerst een tijdje honden van andere fokker gehad. In juli 2009 werd Romy geboren bij fokker van de Ramonjahoeve wij mochten van Fokker Jan de Waal de eerste nestkeus teven kopen. In 2010 besloten wij een eigen kennelnaam aan te vragen en zelf een nestje te gaan fokken met Romy. Hieruit kwam Angel von Juvenisty.

De top bereiken lukt je alleen niet daarom hebben wij een heel team om ons heen. Onder onze foto zullen we iedereen even voorstellen

Hieronder Denise Huijting.

Denise voedt altijd pups voor ons op die verkocht zijn aan het buitenland. Deze pups mogen niet eerder het land verlaten tot dat ze 16 weken zijn dus zodra ze het nest mogen verlaten gaan ze naar Denise. Zij socialiseert ze en de leert ze de basis dingen zit, af, blijf, en natuurlijk zindelijk worden. Zo krijgen de nieuwe eigenaren van de pup een super gesocialiseerde hond met 16 weken die al bijna alle basis dingen kan.